Suport telefonic sau pe e-mail L-V 9:00 17:00
0747.167.514
contact@universulelectricelor.ro

Economisirea energiei

In prezent, tehnologia a devenit o sursa de consum a energiei electrice. Vestea buna este ca exista solutii pentru economisirea energiei.

Iluminare eficienta

Sunt mai multe metode de a economisi energia electrica prin intermediul iluminatului eficient. Inlocuiti becurile standard si pe cele cu halogen cu lampi cu lumina fluorescenta sau CFL si utlizati intotdeauna puterea electrica recomandata pentru diversele instalatii. Montati lampile in colturile camerelor astfel incat lumina de la corpul de iluminat sa se reflecte pe 2 pereti. Astfel se reduce sau chiar se elimina necesitatea unei alte surse de iluminat in incapere. Instalati lampi cu senzori de miscare pentru exterior pentru a avea lumina atunci cand aveti nevoie si economisiti energie electrica.

 

Tehnologia consuma energie electrica in exces

In prezent, tehnologia a devenit o sursa de consum a energiei electrice. Vestea buna este ca exista solutii pentru economisirea energiei. Conecteaza electronicele intr-un prelungitor cu intrerupator pentru a le deconecta atunci cand dispozitivele nu sunt utilizate. Chiar si cand electronicele sunt in modul stand by acestea consuma energie electrica. Scoateti din priza incarcatoarele atunci cand nu le utilizati. Achizitionati surse de iluminat economice chiar daca pretul initial este mai ridicat. Pe termen lung veti constata consumul eficient al energiei electrice.

Articole similare