Se incarca...

Cum se livreaza

Universul Electricelor livreaza produsele in termen de 24-48 ore de la data confirmarii Comenzii, pentru produsele aflate in stocul curent. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Daca unul ori mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, vei fi instiintat in acest sens, termenul de livrare pentru aceste produse fiind de 10-21 zile lucratoare. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.
Vom preda pachetul care contine produsele comandate de tine agentului de la courier, moment in care vei fi instiintat printr-un email de statusul Comenzii tale(Expediata catre curier).

Pretul transportului este urmatorul:

- Plicuri: - 12,30 lei;

- Colete cu valoarea sub 200 lei, transport contra cost 25 lei;

- Colete cu valoarea peste 200 lei, transport contra cost 0 lei;

Cost suplimentar(plic, colet): - km suplimentar: - 0,80 lei / km in cazul expeditiilor efectuate in alte orase in afara celor cuprinse in lista oraselor in care courierul are colaboratori.

Comenzile efectuate, ce contin produse agabaritice si o greutate atipica, nu se incadreaza in conditiile normale de transport si transportul se achita separat indiferent de promotiile afisate pe website. La fel si pentru o ambalare speciala a produselor.

Deasemenea punem la dispozitie si optiunea "check on delivery", acest serviciu oferindu-ti posibilitatea de a deschide si vizualiza continutul coletului inainte de confirmare. Costul acestei optiuni este de 3 lei.

Curierii cu care lucram: Nemo Express,Urgent-Cargus sau Fan Courier.

Preturile afisate contin TVA.