Suport telefonic sau pe e-mail L-V 9:00 17:00
0747.167.514
contact@universulelectricelor.ro

Cum se livrează?

Universul Electricelor asigură livrarea produselor, prin intermediul societăţilor de curierat, în termen de 48-72 ore lucrătoare, de la data confirmării Comenzii, pentru produsele aflate în stocul curent. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră, bunăoară întârzierea livrării din culpa societăţii de curierat.

Dacă unul ori mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, vei fi înștiințat în acest sens, termenul de livrare pentru aceste produse fiind de 10-21 zile lucrătoare. Produsele se livrează în limita stocului disponibil.

Vom preda pachetul care conține produsele comandate de tine agentului de la curier, moment în care vei fi înștiințat printr-un e-mail de statusul Comenzii tale (Expediată către curier).

Prețul transportului este următorul, acesta fiind în sarcina Cumpărătorului:

  • Plicuri: 12,30 lei;
  • Colete cu valoarea sub 200 lei, transport contra cost 25 lei;
  • Colete cu valoarea peste 200 lei, transport contra cost 0 lei;

Cost suplimentar (plic, colet): - km suplimentar: - 0,80 lei/ km în cazul expedițiilor efectuate în alte orașe în afara celor cuprinse în lista orașelor acoperite de serviciile societăţii de curierat.

Comenzile efectuate, ce conțin produse agabaritice și o greutate atipică, nu se încadrează în condițiile normale de transport și transportul se achită separat indiferent de promoțiile afișate pe website. La fel și pentru o ambalare specială a produselor. Prețurile afisate conțin TVA.