Se incarca...

Pachete promotionale

Bine ați venit în Liga Electricienilor

Dacă profesezi în domeniul instalațiilor electricelor sau doar ești pasionat de electrice, atunci te așteptăm în magazinele noastre să te înscrii în Liga Electricienilor, și vei putea beneficia de nenumarate bonusuri, promoții și surprize.


Aplică pentru cardul de fidelitate și intră în Liga Electricienilor de la Universul Electricelor !

Ce trebuie sa faci ? Nimic mai simplu :        

1. Mergi în oricare din magazinele noastre. Aici gasesti lista completă a acestora https://www.universulelectricelor.ro/magazine/;
2. Solicită și completează formularul de înscriere, conform instrucțiunilor furnizate de colegii noștrii;

3. În cateva zile emitem cardul, și ți-l trimitem la magazinul în care ai completat formularul, de unde trebuie sa îl ridici personal;
4. Cum funcționeaza ? 

Cardul pe care îl vei primi, este un card electronic de tichete cadou de la Edenred. Prezintă cardul la casă, pentru fiecare cumparătură pe care o faci în rețeaua de magzine Universul Electricelor, și primești un bonus de 5%, care se încarcă pe acest card. Bonusul cumulat vei putea să îl cheltuiești in oricare din magazinele partenere Edenred, care acceptă tichete cadou.
Totodată, cardul vine însoțit și de o aplicație pentru telefonul mobil, unde poți să urmarești tranzacțiile efectuate cu acesta. 

Regulamentul complet al promoției îl gasești aici.